17 januari 2022

Wilt u meer weten over Jorshop?

1 min read
Jorshop

Als u meer wilt weten over Jorshop. Bekijk dan de website Jorshop.nl.

JorShop

Over Jorshop

Jorshop is een winkel waar je je telefoon kan laten maken, laten verkopen en je kan er refurbished telefoons halen. Ze werken al 10 jaar lang in de Apple reparatie branche en leveren door die ervaring uitstekende service. Ze werken met de officiële onderdelen van Apple en ze vragen er een aantrekkelijke prijs voor. Het fijne aan Jorshop is dat ze niet niet alleen een online winkel hebben, maar ze hebben ook een winkel waar je altijd langs kan komen voor vragen of voor reparaties.

Specialisten

Jorshop zit dus al 10 jaar in de Apple reparatie branche en daardoor kun je ze zeker specialisten in het vak noemen. Jorshop heeft al in totaal 10.000 toestellen gecontroleerd en indien opgeknapt. Het bedrijf is beoordeeld met een 9,6 en dat is zeker terecht want Jorshop garandeert je altijd een goede service.

Meer weten?

Als u meer informatie wilt over Jorshop kunt u altijd even langskomen bij ze in de winkel. Het adres is Volger 20 B in De Rijp (in de buurt van Alkmaar). Of bekijk de website Jorshop. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar. Het nummer is 0299- 39 71 49.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *