17 januari 2022

Urenregistratie software voor maatwerk beheer

2 min read

Het steeds weer moeten bijhouden van het aantal gewerkte uren per werknemer is geen eenvoudige taak. Dat wordt allemaal nog ingewikkelder wanneer er sprake is van projecten waar er wordt gewerkt met onregelmatige werktijden. Zet daar ook nog de verschillende afdelingen bij en verlof/ziektedagen en zal gebruik van urenregistratie software wel het verschil uitmaken. De software is eenvoudig bij te houden, niet alleen door de werkgever, maar ook de werknemer.

Gelijk een overzicht krijgen

Daar gaat het er allemaal om. Registratie van gegevens moet daarom geen probleem vormen. Door de mogelijkheid te bieden om inzage te verkrijgen in het rooster, met collega’s af te stemmen en veranderingen in aan te brengen, wordt er een dynamiek gecreëerd waarbij de werksfeer wordt verbeterd. Tegelijk kan de controle worden opgevoerd en wordt het duidelijk wanneer er sprake is van zaken die niet door de beugel kunnen. Optimaal gebruik van de beschikbare tijd gaat als een rode draad door de urenregistratie software heen. De personeelsplanning kan snel worden gewijzigd omdat alle nodige informatie gelijk beschikbaar is. Handig voor wanneer er bijvoorbeeld met spoed een project moet worden afgerond.

Geen oponthoud bij het uitbetalen of facturen opmaken

De urenregistratie software is namelijk gelijk een hulp voor de boekhouding. Omdat het bekend is hoeveel uren er gewerkt zijn en de erbij horende specificatie (overwerk, per project), kan het te betalen loon worden berekend en uitbetaald. Maar ook voor het opmaken van facturen is het van groot belang om software voor urenregistratie te gebruiken. Zo kan de klant gelijk zien hoe de kostenverdeling in elkaar zit. Tijdig opmaken van facturen is trouwens blijk van een professionele dienstverlening. Elk bedrijf zal daar het voordeel uit weten te halen en kan de urenregistratie software ook worden gekoppeld aan andere software die voor de boekhouding en personeelsplanning wordt gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *