17 januari 2022

Pinterest uitbesteden bij een social media marketing bureau

2 min read

Pinterest is een social media kanaal wat steeds meer stijgt in populariteit. Vanuit de basis lijkt Pinterest niks op Instagram, Facebook en LinkedIn en dat is juist waarom bedrijven steeds meer de keuze maken om Pinterest marketing toe te passen in de marketingmix. De insteek van Pinterest is namelijk heel anders en ook de bezoekers bevinden zich in een andere fase van het koopbeslissingsproces dan de personen die gebruik maken van Instagram of Facebook.

Meer weten over Pinterest en hoe jij dit het beste kunt uitbesteden? Lees dan snel verder want de Pinterest specialisten van BuildSocial leggen je het graag uit!


Pinterest marketing uitbesteden

Wie een begin wil maken met Pinterest marketing doet er goed aan om om de tafel te gaan zitten met een social media bureau dat verstand heeft van Pinterest. BuildSocial is zo een Pinterest marketing bureau. De specialisten die hier werken hebben ruime ervaring met het opzetten én onderhouden van Pinterest accounts voor bedrijven.

Of je nu meer naamsbekendheid wilt genereren, je brochure downloads op de website ziet stijgen, het aantal contactaanvragen ziet stijgen of meer producten wilt verkopen, Pinterest is zeker een geschikt social media platform. Met het uitbesteden van Pinterest is het wel van belang dat er een goed plan staat, alvorens er een campagne gestart worden.


Pinterest uitbesteden bij BuildSocial

Ben je enthousiast geworden over Pinterest en wil je Pinterest uitbesteden bij BuildSocial? Neem dan eens een kijkje op de website en laat je inspireren door de denkwijze waarop de specialisten van BuildSocial tegen dit social media platform aankijken. Zij hebben namelijk een unieke strategie om jouw doelen te behalen. Jij hoeft alleen de afbeeldingen aan te leveren en de specialisten doen de rest. Zij plaatsen de afbeeldingen met de juiste tekst erbij en je ziet jouw bereik mooi groeien!