17 januari 2022

Niet alleen!

3 min read
Pixeldesign Foto

Geen zorgen je bent niet alleen. Door de Coronamaatregelen is de eenzaamheid onder de Nederlandse bevolking enorm gestegen als gevolg van de onophoudelijke quarantaines en gesloten uitgaansgelegenheden. Dit is iets wat een enorm negatief effect heeft op de mentale gezondheid van vooral jongeren. Maar hoe komt dit? Op het moment dat een mens alleen is, of zich verveelt, komen hormonen vrij waardoor je in een staat van paniek verkeerd. Dit is omdat ons oerinstinct ons vertelt dat we een groep mensen nodig hebben om te overleven. Daarom die staat van paniek. Gelukkig bestaat er een methode voor mensen om ook in deze bijzondere tijd in contact met anderen te komen. En deze stap begint met een pc kopen via www.lalashops.nl om de strijd aan te gaan met andere gamers van over de hele wereld. Het is dan zeker niet gek dat het aantal online gamers is toegenomen! Wil je meer weten voordat je besluit een gamer te worden? Lees gauw verder.

Gaming, alleen samen zijn

Een gaming pc online bestellen bij Lalashops.nl is dan wel de eerste stap, maar zeker niet de laatste. Als je eenmaal jouw ultieme specificaties hebt uitgekozen op de website, is het aan jou om de juiste games te kiezen waarmee jij jouw hersenen uitdaagt net als duizenden andere gamers al hebben gedaan. Door de grote variatie aan categorieën games vinden de meeste mensen hun eigen community waarmee zij zich een voelen. Op het moment is de grootste community die van Call of Duty: Warzone. Miljoenen spelers gebruiken het gratis spel om in deze tijden toch met vrienden te zijn en met z’n allen uit het vliegtuig te springen om andere teams te verslaan. Dit kan je ook doen met nieuwe mensen. Door de gerandomiseerde indeling van team, als je hiervoor kiest, wordt je uitgedaagd om samen te werken met nieuwe mensen van over de hele wereld en daarmee nieuwe buddies te maken. Niet gek voor de aanschaf van een gaming pc hè?

Pc, community, wat nu?

Zoals je al hebt gelezen is de aanschaf van een pc niet alleen de aanschaf van een pc. Je bouwt hiermee je eigen online persoonlijkheid op gebaseerd op jouw keuzes die je maakt tijdens het spelen. Je sluit je aan bij groepen en maakt andere contacten van over de hele wereld. Dit is tenminste de gemiddelde ervaring van een gamer, dus jij kan die zelf zoveel uitbreiden als je zelf wilt. Maar wat heb je nu nog nodig, want er mist iets. De fysieke omgeving. Je hebt ze vast al gezien. Veel gamers hebben speciale lampjes in toetsenbord en in de pc zelf om de fysieke omgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan je een zoutlamp kopen kopen via www.lalashops.nl om jouw set-up te optimaliseren. Deze speciale lamp met zout uit de Himalaya zorgt niet alleen voor een sfeervolle indeling van de kamer, maar bevordert ook nog eens je speelkwaliteit door het rustgevende effect wat het zout op de hersenen heeft. Een perfecte combinatie volgens pro-gamers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *