4 december 2021

Je telefoon maximaal beschermen met een hoesje

2 min read

De gebroken telefoonschermen, iedereen heeft wel eens per ongeluk zijn of haar telefoon laten vallen en bij het oprapen de schade toe moeten zien. Een moment dat je niet meer kan herstellen, hoe graag je dat ook zo willen. Iets laten vallen, iets kapot maken, het is menselijk. Je kan er vanuit gaan dat dit bijna niet te voorkomen is. Maar je telefoon beschermen tegen de schade, dat kan wel!

Niet gebruiken met haast

De kunst is om rustig met je telefoon om te gaan. Wanneer heb je die rust niet? Wanneer je haast hebt. Nu kan het zo zijn dat je je telefoon wilt gebruiken terwijl je je huis uit vliegt om te laten weten dat je misschien wat later bent. Maar dat zijn de momenten wanneer je je telefoon het vaakst laat vallen. Een goede tip: zeg zo vroeg mogelijk dat je later bent, dit zorgt niet alleen voor rust maar je kan ook je telefoon meer met rust laten vanaf dat moment.

Hoesje

Een hoesje is misschien wel de beste manier om je telefoon te beschermen. De enige kanttekening is dat niet elk hoesje geschikt is voor bescherming. Dat weten niet veel mensen, al zullen ze misschien wel gemerkt hebben dat hun telefoon alsnog kapot ging ondanks dat er een hoesje omheen zat. Kies daarom een hoesje uit waarvan de randen een beetje over de hoeken van de telefoon heen komen. Wanneer een telefoon valt, zal de klap terecht komen op de randen van het telefoonhoesje, en niet op de telefoon zelf. Dit zijn de momenten dat de momenten zonder hoesje de meest schade op zou lopen. En voor iedere telefoon is er wel een hoesje te vinden. Een hoesje iphone 13 mini, kun je niet zo snel in de winkel vinden, maar online bestellen is een net zo’n goede optie!

Soorten hoesjes

Er zijn verschillende modellen te krijgen. Dat maakt het aanschaffen van een hoesje ook heel leuk. De bescherming is natuurlijk het belangrijkste maar omdat er zo veel te kiezen valt, kun je ook letten op wat je zelf echt mooi vindt. Je hebt hele dunne hoesjes, die bedoelt zijn om zo min mogelijk aanwezig te zijn in de hand, maar ook hoesjes die ook het scherm bedekken. Deze hoesjes zijn heel handig vanwege de mogelijkheid om er pasjes in kwijt te kunnen. Door veel mensen worden deze hoesjes daarom ook gebruikt als portemonnee. En daarnaast heb je de reguliere hoesjes, die in allerlei kleuren en modellen verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *