Instagram uitbesteden, wat zijn hiervan de kosten?

Op Instagram kun je gewoon een aantal foto’s plaatsen, een paar hashtags toevoegen en dan is je bericht klaar toch? Nou echt niet! Instagram heeft veel meer te bieden dan alleen maar dat, maar je moet de potentie er natuurlijk wel van zien. Vergelijk Instagram eens met het bouwen van een website of het ontwerpen van een advertentie, je kunt het zelf oppakken, maar ben je er dan van overtuigd dat het mooi wordt? Nee, waarschijnlijk niet en dat is waar BuildSocial jou komt helpen. Bij BuildSocial is het namelijk mogelijk om Instagram uit te besteden aan specialisten die jarenlange ervaring hebben met het beheren van Instagram. Wel zo prettig toch?

De kosten van Instagram uitbesteden


Velen denken dat het uitbesteden van Instagram een behoorlijke kostenpost met zich meebrengt maar dit valt zeker mee! Zo heb je al de mogelijkheid om Instagram uit te besteden bij BuildSocial vanaf 8 euro per dag. Voor dit bedrag gaan de Instagram specialisten aan de slag en posten 8 berichten per maand op jouw Instagram kanaal. Ook nemen zij het beheer van jouw Instagram uit handen door op berichten te reageren én ontvang je elke maand een rapportage met de belangrijkste gegevens van die maand.

Wat ook hoort bij Instagram uitbesteden is de mogelijkheid om goedkeuring te geven voordat een bericht op Instagram gepost wordt. Dit wordt de meekijken-functie genoemd. Wanneer je veel volgers hebt kan het voor jezelf prettig zijn om te zien wat er door BuildSocial gepost wordt. Dit kun je inzien door middel van speciale social media tooling. Wanneer je het bericht hebt bekeken en deze is goedgekeurd, pas dan wordt deze uiteindelijk gepost. Laat jouw Instagram besteden pakket samenstellen door de Instagram specialisten van BuildSocial en start met het bereiken van jouw doelgroep op de plekken waar ze te vinden zijn!