17 januari 2022

Hoe begin je met crypto investeringen

2 min read

Niet iedereen is thuis in de wereld van investeringen en risico’s nemen. Maar het kan wel zo zijn dat je hier in geïnteresseerd bent en het dus ook zelf wilt gaan doen. Hoe moet je dan beginnen? En hoe werkt bitcoin eigenlijk?

Vinden van een platform

Over het hele internet zie je steeds vaker reclames van websites die jou willen helpen bij het investeren in cryptomunten. Zo een website heeft niet jouw geld in handen. je beheert ten alle tijden jouw eigen geld en jouw investereingen. Zo een website wilt alleen jouw account beheren zodat jij via hen kan investeren. Zo een website biedt jou toegang tot de markt waarop jij kunt zien en kiezen in welke munt(en) jij gaat investeren. Je zet dus op jouw account geld en met dit geld kun je een x waarde aan verschillende of één cryptomunt investeren.

Vraag advies waar nodig

Als jij weinig tot geen kennis hebt van de afgelopen tijd wat betreft bepaalde munten kun je vragen in jouw omgeving of op internetfora hoe de afgelopen trends eruit zagen. Mensen helpen jou graag omdat zij zelf ook de meeste informatie willen hebben om zo goed mogelijk de investeren. Op internet staan ook genoeg filmpjes waarin mensen uitleggen hoe het in de basis eraan toe gaat. Blijf wel altijd zelf logisch nadenken aan de hand van de trends.

Bitcoin kopen en vergelijken doe je bij Descrypted.com. 

Trends en risico’s

Bedenk van tevoren hoeveel risico’s je wilt nemen. Het investeren van een hoop geld doet niet iedereen dagelijks dus begin bijvoorbeeld bij een munt waarvan de waarde aan het stijgen is of redelijk stabiel is zodat jij het minste kans loopt om echt veel geld te verliezen. Weet van te voren wat voor risico’s je bij welke munt neemt en bedenk of je dit zou willen.

Kijk hierbij dus naar de trends en de historie van de munten. Aan de trend van de munt kun je ook zien wanneer een munt dus meer of minder waard is geworden. Bekijk ook wat voor mensen in deze munten investeren en wat de munt überhaupt inhoudt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *