4 december 2021

Eigen huisstijl laten zien

2 min read
Narrowcasting

Je wilt als bedrijf of instelling natuurlijk informatie laten zien aan de bezoekers, door dit in de eigen huisstijl te doen is dit direct herkenbaar. De meeste schermen ondersteunen dit niet, of je moet heel veel geld uitgeven om software op maat te laten maken. Met Narrowcasting heb je een multifunctioneel scherm in de huisstijl van het bedrijf voor een voordelige prijs. Omdat je het scherm voor vele doeleinden kunt gebruiken, is het toevoegen van de huisstijl van je bedrijf ook niet heel ingewikkeld. 

Laat zien wat je wilt laten zien

Het ene moment heb je behoefte om internet te tonen aan je medewerkers, of het nieuws of tijdens de pauze van een vergadering een achtergrond muziekje. Met de software van Narrowcasting laat je zien waar je behoefte aan hebt, ook andere software als de bezetting van de agenda of een nummersysteem is eenvoudig mogelijk. In elke bedrijf is deze software toepasbaar, want koppelingen met programma’s als Excel zijn ook mogelijk. Dan hebben we het nog niet over de koppelingen over het OV of de situatie op de weg.

Narrowcasting

Volg het laatste nieuws

Het is niet vreemd dat je tegenwoordig overal het laatste nieuws kunt volgen, tijd is geld en dat is voor iedereen zo. Sta je onnodig in de file of te wachten op de trein dan had je iets anders kunnen doen, met de Narrowcasting software volg je eventueel via een lichtkrant altijd de actuele situatie. Niet alleen betreft de files op de weg, maar ook van het openbaar vervoer waar je op dat moment bent. Altijd op de hoogte om geen kostbare tijd te verliezen met wachten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *