17 januari 2022

De voordelen van Surfshark vpn op een rijtje

3 min read

Tien jaar na de oprichting van één van de eerste aanbieders van VPN diensten kwam Surfshark vpn pas op de markt. Een gewaagde stap, want je zou verwachten dat de markt in 2018 al aardig verzadigd was. Dat Surfshark hierdoor extra gas moet geven, daar kun jij als VPN gebruiker van profiteren. Dit artikel vertelt je meer over de voordelen van Surfshark vpn en de kans is groot dat jij daarna een VPN abonnement van Surfshark zult overwegen. Ga de uitdaging aan en lees verder.

Veilig internetten met Surfshark vpn

Surfshark heeft eenzelfde aanmeldprocedure als NordVPN. Er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd en in theorie heb je aan een e-mailadres voldoende. Voor de betaling kun je iDeal kiezen, maar als je ook met je bankrekening niet herkenbaar wilt zijn, dan kies je ervoor om jouw VPN met crypto te betalen. Je bent dan op geen enkele manier met persoonlijke gegevens bij Surfshark vpn in beeld. Dit is een veilig gevoel, want de VPN aanbieder kan in theorie wel zien welke sites jij bezoekt. Bij Surfshark zijn er geen besparingen gedaan op veiligheid, alles is versleuteld en er worden geen logs bijgehouden. Na jouw gebruik, is het vrijwel onmogelijk te zien wat jij bezocht hebt online.

Kosten Surfshark vpn

Naast deze goede beveiliging, biedt Surfshark vpn een klantenservice. Deze is weliswaar in het Engels, maar je praat met een echt persoon en niet met een bot. Je kunt 24/7 contact met de klantenservice opnemen. Al deze dienstverlening krijg je voor een bedrag vanaf 2 euro per maand. Dit komt erop neer dat je voor ongeveer 6 cent per dag volledig veilig en anoniem kunt internetten. Vergelijk deze kosten met andere grote aanbieders en er is geen reden om verder te kijken. Bij NordVPN kom je rond de 4 euro uit, dat is dus bijna het dubbele. Bij ExpressVPN zou je voor dit aanbod al bijna 7 euro per maand betalen. De lage prijs maakt een VPN abonnement van Surfshark wel erg aantrekkelijk.

Andere voordelen van Surfshark

Veel aanbieders van VPN diensten willen niet dat je ongelimiteerd de service kunt gebruiken. Ze stellen bijvoorbeeld een limiet in op het aantal verbindingen dat tegelijk is toegestaan. Surfshark vpn is relatief nieuw en moet de markt nog veroveren. Daardoor hanteren zij tot nu toe nog geen limiet. Je zou dus in theorie ook met je huisgenoot dit account kunnen delen. Als je de kosten deelt, betaal je dan bijvoorbeeld maar 3 cent per dag. Dit is echt super goedkoop en doet je afvragen waarom je nog geen Surfshark vpn gebruikt. Surfshark kan zowel voor gamen, internetten als streamen gebruikt worden.

Netflix kijken met Surfshark

Er is nog meer, je kunt met Surfshark vpn het laten lijken alsof jij in Amerika of een ander land bent. Daardoor kun je meer films en series kijken via streamingdiensten. Hoewel deze bedrijven tegen het gebruik van VPN’s zijn, blijkt uit het testen met Surfshark om Netflix te kijken, dat dit gewoon werkt. Kortom, voor een paar cent per dag veilig en anoniem internetten en meer films en series kijken? Daar hoef je niet lang over na te denken. Sluit het daarom snel af via VPNdeals.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *