4 december 2021

De opkomst van online marketing

2 min read

De wereld is de afgelopen twintig jaar in rap tempo gedigitaliseerd. Waar menig 90’s baby de tijd van inbellen en floppy’s nog kan herinneren is er nu geen tijd zonder internet meer te bedenken. Iedereen is bijna 24/7 gekoppeld aan het internet via hun telefoon of laptop. Bedrijven snappen dat dit daarom de plek is waar zij zichtbaar moeten zijn voor hun klanten. Hiermee is online marketing geboren. Online marketing bureaus helpen bedrijven beter zichtbaar te zijn op het internet. Vandaag behandelen wij enkele van de vele manieren waarop dit mogelijk is.

Verschillende online marketing mogelijkheden

De meeste internet gebruikers beginnen hun digitale reis op één van de grote zoekmachines zoals Google of Bing. Adverteren op Google wordt SEA of Search Engine Advertising genoemd. De adverteerder betaald hier per klik op zijn advertentie. Het organisch hoog proberen te ranken op zoekwoorden wordt SEO of Zoekmachine optimalisatie genoemd. Hierbij optimaliseert de online marketeer een website op de vele ranking factoren van het algoritme van de zoekmachine. Een andere plek waar veel internet gebruikers dagelijks gebruik van maken is Social Media. Het adverteren op social media platforms als Facebook en Instagram wordt Social advertising genoemd. Vaak specialiseert een online marketeer zich in één van deze kanalen. Vandaar dat er vaak gebruik wordt gemaakt van het woord specialist in deze markt.

Online marketing inhuren

Het inhuren van een online marketeer is sinds de opkomst van online marketing een stuk makkelijker geworden. Hoe makkelijk? Ga maar eens naar www.anglers.nl/online-marketeer-inhuren. Anglers leidt online marketeers op die verstand hebben van elk facet van het vak. Van email marketing tot social advertising, deze marketeers kunnen jouw bedrijf overal verder helpen. De marketeers zijn al in te huren vanaf 1 dag per maand en komen bij jou op kantoor. Liever alleen telefonisch of mail contact? Geen probleem, Anglers heeft voor elke vraag een gepast antwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *