4 december 2021

App laten maken  

2 min read

Tegenwoordig zie je bijna overal wel apps. Waar je natuurlijk ook nog steeds via een website in kunt loggen en gegevens kunt bekijken, zien we wel dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om een app te maken. Zo is de app bijvoorbeeld speciaal gemaakt voor die software en daardoor doet hij het nog beter dan een standaard internet pagina. Ook is een app laten maken een goede mogelijkheid om bijvoorbeeld er aan te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld advertenties in de app weergeven, en bijvoorbeeld klanten de mogelijkheid geven om deze te verwijderen in ruil voor het aanschaffen van de volledige betaalde app. Zo is het dus ook mogelijk om geld te verdienen. Voor een app laten maken is het aan te raden contact op te nemen met een betrouwbare organisatie en ontwikkelaar, zoals Appelit. 

 Offerte  

De eerste stap van appelit is dat zij een vrijblijvende offerte maken. Op basis van wat jij nodig hebt en welke eisen de app moet hebben, wordt er een app gemaakt. Ook ontvang je altijd al binnen 24 uur een offerte van appelit waardoor jij een goed idee hebt wat je app laten maken gaat kosten en wat de mogelijkheden zijn. Op dit moment komen er elke dag bijvoorbeeld meer dan een miljoen nieuwe telefoons bij, en steeds meer mensen maken gebruik van hun smartphone om bijvoorbeeld hun bankrekening te controleren, maar ook te internetten. Maar ook zijn er veel gebruikers van bijvoorbeeld tablets en is het belangrijk hier ook op in te spelen. 

 Groei scan  

Op het moment dat jij een app wilt laten maken bij appleit dan is de eerste stap een zogenaamde groeiscan. Deze is volledig gratis en tijdens dit gesprek zullen zij kijken wat er van het idee gevonden wordt en wat voor mogelijkheden er zijn. Ook zullen zij kijken hoe de apps aanspreken op verschillende soorten doelgroepen en ook wat de competitie is binnen de doelgroep voor wie de app is geschikt.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *